About_Cassandra_Brunstedt

Cassandra Brunstedt

Bild på Cassandra Brunstedt

Foto: Richard Ryan

Cassandra Brunstedt har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoartion, ELLE mat och vin och Metro Mode.


Idag är hon chef för innehåll och PR på klädkedjan Indiska.


Hennes debutroman, En enkel till Indien, blev finalist i Årets Feelgood 2022.

Våren 2023 kommer uppföljaren

Bokomslag En enkel till Indien

En enkel till Indien

Finalist i Årets Feelgood 2022!

Modejournalisten Ella Franks vildaste dröm blir till verklighet när hon tackar ja till tjänsten som chefredaktör för världens största modemagasin, som ska lanseras i Skandinavien. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktig med vad hon önskade sig.


Erbjudandet som verkar för bra för att vara sant, med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel, visar sig snart vara just det. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.


Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.


En enkel till Indien är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som först kan uppstå när man saktar ner och skapar rum för den.

Länk till Louise Bäckelin Förlag