Bokrelease_med_Lina_Areklew_20230330

Bubbel, Babbel & Böcker!

Bokrelease med Lina Areklew!

Torsdag den 30 mars kl. 19-21 på Kramfors Bokhandel

Tillsammans firar vi utgivningen av
Lina Areklews 3:e del i Ulvö-serien
Av skam.

Biljettpris: 50 kr
Endast förköp


Biljetterna köper ni på Kramfors Bokhandel
0612-14040, info@kramforsbokhandel.se


Biljetten kan ni sedan använda som rabattcheck under kvällen vid köp av boken "Av skum".

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!


UR ASKAN

Fredrik Fröding överlever en av Europas värsta färjekatastrofer. Ned i djupet med Estonia följer båda hans föräldrar. Hans bror Niklas spolas av en av flottarna i väntan på räddning. Kroppen hittas aldrig och Fredrik vägrar ge upp hoppet om att han överlevt.


Tjugofem år senare ser Fredrik sin bror utanför ett hotell i Stockholm tillsammans med ägaren Adam Ceder. Fredrik följer efter Ceder till ön Ulvön för att ställa honom mot väggen om broderns existens, men innan han hinner göra det hittas Ceder brutalt mördad. Utredningen hamnar hos en person ur Fredriks förflutna, Örnsköldsvikspolisen Sofia Hjortén. När Fredrik blir misstänkt för mordet är hon den enda som tror på hans oskuld.


Ur askan är den första delen i Ulvö-serien.


Ur askan
I mörkret


I MÖRKRET

En iskall vinternatt försvinner en fyraårig flicka från familjens fritidshus utanför Örnsköldsvik. Föräldrarna är utom sig av oro och hela trakten engageras i sökandet. Har hon lämnat huset frivilligt? Eller har någon fört bort henne?


Snart visar det sig att ytterligare en familjemedlem är försvunnen och utredningen blir en kamp mot klockan för Sofia Hjortén och hennes kollegor.


Fallet väcker starka känslor hos Sofia, som väntar sitt första barn om några veckor. Höggravid tar hon upp jakten på den hänsynslösa förövaren som är beredd att offra allt för att få sin vilja igenom.


I mörkret är en nervkittlande och känsloladdad spänningsroman där vi åter får möta utredaren Sofia Hjortén och den avhoppade polisaspiranten Fredrik Fröding.


AV SKAM

Tredje delen i den kritikerrosade Ulvöserien där Örnsköldsvikspolisen Sofia Hjortén och Estoniaöverlevaren Fredrik Fröding löser brott i idyllisk skärgårdsmiljö.


Två unga geocachare hittar kroppsdelar i en nedlagd malmgruva. Sofia Hjortén tvingas avbryta sin föräldraledighet och återgå i tjänst. Nästan omgående inkommer ett tips om att kvarlevorna kan tillhöra en kvinna som försvann 1959. En utredning drar igång och snart inträffar ett nytt mord.

Sofia kämpar med att kombinera rollen som mamma med rollen som polis, samtidigt som relationen med Fredrik Fröding är mer komplicerad än någonsin.


En spännande kriminalroman om ett 60 år gammalt försvinnande och en gripande skildring av hur gruvdriften på Ulvön en gång hade makt att förändra människors liv.

Av skum